Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2018 23:32 - 3 любопитни заблуди за услугата коли под наем
Автор: belt Категория: Други   
Прочетен: 130 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Колкото и популярна да е услугата 
коли под наем, особено в столицата София - все още има хора, които вярват на различни заблуди за нея. Кои са най-често срещаните заблуди и как да не попаднете в тяхната клопка предстои да разберете от следващите изречения.

Като фирма, която предлага коли под наем за София, вече дълги години, сме се убедили в това, че хората се изненадват наистина приятно щом разберат, че цените на услугата всъщност не са толкова скъпи. Именно това е и една от основните заблуди. Теорията за скъпоструваща услуга води началото си от зората на отдаването автомобили под наем, когато наистина тази услуга е била рядкост и е било нормално да струва скъпо. Днес обаче това отдавна не е така, тъй като има все повече нови фирми за коли под наем в столицата и цените в никакъв случай не могат да бъдат наречени високи.

Друга често изтъквана заблуда, в която все още вярват мнозина е, че да наемете кола ви обвързва с много клаузи и скрити такси. При нас нещата не стоят по този начин. Цените за наем, според броя дни, можете да разгледате в сайта ни www.rentacar-sofia.com от съответната категория, като гарантирано всичко, за което плащате е изписано в условията за ползване. Накратко, ще прочетете за това какво покрива и не покрива застраховката на наетото возило, по какъв начин можете да платите и т.н. По темата за скритите такси - за нас е много важно доверието, което градим с клиентите си и не бихме си позволили да го загубим.

И не на последно място - заблуда номер три е свързана с връщането на наетите коли под наем в София. Естествено тук всяка фирма има своя отделна политика, засягаща горивото. Дали да върнете колата с пълен, празен или наполовина пълен резервоар. Много хора си мислят, че ако върнат някоя от наетите коли от нас с празен резервоар това ще наложи санкции и допълнително заплащане. Не. При нас едно от условията за ползване гласи, че колите под наем се връщат с пълен резервоар и ако не сте имали възможност да заредите, то заплащате самото горивото, без излишни такси.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: belt
Категория: Други
Прочетен: 40705
Постинги: 66
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930