Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2018 12:19 - Правила за вземането на коли под наем в София
Автор: belt Категория: Други   
Прочетен: 384 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Като фирма за отдаването на
 коли под наем можете да се допитвате до нас за всичко, което ви интересува, свързано с услугата. От друга страна обаче знаете ли кои са основните правила, които трябва да спазвате щом стане дума за наемането на кола? В днешната ни публикация ще ви представим кои са основните правила при нас, ако желаете да наемете някой от нашите автомобили под наем в София.

Да започнем с това кои са основните критерии, по които се разрешава отдаването на коли под наем от нас rentacar-sofia. Задължително трябва да имате навършени 22 години и шофьорска книжка. След това следва да ни представите актуална лична карта или паспорт, както и шофьорска книжка с 2-годишен стаж като шофьор. Добре е да знаете какво се включва в цената, която заплащате, като накратко получавате изцяло оборудван и обслужен автомобил. Всяка една кола, която предлагаме на своите клиенти разполага: със Застраховка Гражданска Отговорност; Пълно АВТОКАСКО; денонощна пътна помощ и техническа поддръжка; Неограничени километри; До двама допълнителни шофьори; Пътна такса за Република България (Винетка); Безплатна доставка и прибиране на автомобила под наем в град София (за наемен период 5+ дни).

Бихте могли да посочите място - онлайн чрез сайта ни, на което да ви доставим желаната кола под наем и съответно място, откъдето да ни я върнете. Важно за връщането на автомобила е да се осъществява в срок. Освен това е препоръчително да върнете колата, която сте наели по начина, по който сте я получили. Това ще рече - със зареден резервоар, но ако нямате такава възможност - на място заплащате горивото. В случай на възникнало произшествие с някоя от колите под наем София или пък сте забелязали някаква неизправност - веднага ни сигнализирайте на посочените телефони в договора. Плащането за желаните коли под наем София при нас бихте могли да осъществите по няколко начина: в брой; по банков път или чрез кредитна карта, която би могла да бъде: Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron, Borika, V Pay, JCB, UnionPay, American Express, Bancontact.

Не пропускайте да получите и повече информация относно правилата за наемането на коли под наем от нас, като кликнете върху съотвения раздел в сайта. Очакваме ви.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: belt
Категория: Други
Прочетен: 40710
Постинги: 66
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930