Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2018 18:22 - Колко ще ви струва услугата коли под наем в столицата?
Автор: belt Категория: Други   
Прочетен: 375 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Ако от скоро се намирате в столицата и си търсите удобен начин за придвижване - то ние можем да ви бъдем от полза с днешната ни публикация.

Тъй като сме фирма отдаваща коли под наем в София - имаме пряко наблюдение върху това какво най-често търсят хората и колко им струва. И въпреки, че при нас ще откриете изгодни цени и много различни модели коли - нека поговорим като цяло за това колко струва популярната услуга в столицата.

Ако се върнем няколко века назад - ще видим, че в зората си колите под наем, през 1916 година, са били истинско революционно откриете и със сигурност да си наемете кола, в оскъдицата от автомобили по онова време, е било не особено изгодно. За разлика от тогава - днес всеки желаещ да се сдобие с кола под наем в София би могъл да наеме евтино каквото и да било превозно средство, с един клик из страниците в уеб сайта ни rentacar-sofia.com Любопитна подробност е, че сдобивайки се с коли под наем София вие не трябва да плащате за нищо друго освен за гориво, докато сте собственик на автомобилното превозно средство.

В този ред на мисли цената, която ще трябва да заплатите за коли под наем услугата при нас зависи от модела автомобил, който сте избрали и съответно от периода, за който искате да наемете колата. Накратко - плаща се депозит и наем, като депозита би могъл да се използва в случай на нанесени щети върху ходовата част на автомобила, щети по гумите, аудио оборудването и други.

Изгодните цени не са всичко обаче, което можем да ви предложим като фирма за коли под наем в столицата. Всеки наш клиент има възможност да разгледа наличните автомобили онлайн и да резервира също през сайта ни всеки един от тях, посочвайки дата, час и място на взимате и връщане на автомобила. Не пропускайте да научите повече подробности за това как да се сдобиете с някоя от нашите коли под наем в София още сега. Ние ви очакваме.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: belt
Категория: Други
Прочетен: 40753
Постинги: 66
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930