Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2018 11:00 - Митове и легенди за колите под наем
Автор: belt Категория: Туризъм   
Прочетен: 132 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.03.2018 11:00


Както за всяко нещо, така и за услугата коли под наем съществуват много разбирания - някои от които граничат с митове. Поради тази причина в следващите няколко изречения ще се постараем да изясним най-често срещаните митове и легенди за отдаването на коли под наем в София. Ще разграничим истината от измислицата и по този начин ще можете да прецените дали си заслужава да наемете кола под наем, докато сте в големия град.

Вероятно се досещате, че най-разпространения мит или още вярване за услугата коли под наем се отнася за цената. Особено за наемането на превозно средство за столицата, ако попитате някой свой познат, той навярно ще ви отговори "А не е ли много скъпо?". И тук е моментът да уточним, че цената се определя от някои фактори, за които ще ви разкажем. Но на първо място тя зависи от това какво возило искате да вземете под наем. Естествено, ако имате намерение да намете лимузина - със сигурност ще ви струва по-скъпо от вземането под наем на автомобил от среден клас, например. Относно факторите, от които зависи цената на автомобила - те се отнасят изцяло до неговите характеристики - какъв клас е, какви екстри има, но също има и един много важен елемент - за колко време наемате автомобила. Много изгодно можете да вземете кола среден клас например за 20+ дни и единствения ви разход по нея ще бъде горивото.

Мит №2 е свързан с това, че застраховката покрива всичко. Добре е преди да се възползвате от услугата коли под наем в София да се запознаете с конкретните условия, които има всяка фирма за ползване на возилото. Именно там ще откриете и полезна информация за това, което не покрива съответната застраховка. Например при нас застраховането не покрива: щети по ходовата част на автомобила, гумите, картера, шумозаглушителната уредба, освен причинените щети в следствие на ПТП; щети, настъпили по време на управление на наетия автомобил от лице, което не е вписано в договора за наем или неправоспособно лице; щети, настъпили по време на използване на автомобила за състезателни цели и други. За подробностите около тази точка от договора можете да се информирате и от сайта ни.

И не на последно място - най-големият мит, който гранични с абсурдността бива за това, че от колите под наем в столицата могат да се възползват само материално обезпечени лица. Това разбира се не е вярно и ще се убедите като разгледате изгодните ни предложения на различни модели коли, които предлагаме в сайта си rentacar-sofia.com. Очакваме ви!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: belt
Категория: Други
Прочетен: 40761
Постинги: 66
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930