Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2018 18:10 - Коли под наем София - очаквания и реалност
Автор: belt Категория: Туризъм   
Прочетен: 245 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Изправяли ли сте се пред необходимостта да изберете 
кола под наем? В случай, че все още не сте, но пък мислите, че за в бъдеще може да ви се наложи - в следващите няколко изречения ще ви запознаем с това какви са очакванията за тази услуга в град София и къде те се разминават с реалността.

Колите под наем като цяло са популярни още 1916 година и желанието на хората да се възползват от тях не стихва и до днес. През годините в София, коли под наем започнаха да се предлагат от все повече фирми и това е белег на необходимостта от услугата и на нарасналото търсене. Въпреки нейната популярност все още има хора обаче, които имат по-скоро нереалистични очаквания и това води до влошаване реномето на предлаганите коли под наем в столица. Едни от тези очаквания са свързани с цените. Може би сте попадали на слухове, че да наемеш кола под наем може да бъде твърде скъпо или неизгодно. Доколко това е така не можем да твърдим със сигурност, тъй като в нашата фирма rentacar-sofia.com сме се старали винаги да предлагаме леките автомобили на достъпни, за всеки наш клиент, цени. В тази връзка препоръчително е преди окончателно да изберете някоя от колите под наем София, които предлагаме, да се консултирате с нас. Ние може да ви дадем полезни съвети при избора и също така бихте могли да ни попитате за всичко, което ви вълнува във връзка с услугата.

Реалността от своя страна, съдейки по на популярността на коли под наем в столицата смеем да твърдим, че е по-различна. Благодарение на редицата новооткрити фирми и конкурентната среда на пазара в тази ниша - вече е възможно да се сдобиете с превозно средство на много по-ниски, от преди години, цени. Освен недоразумението с цените има и някои други очаквания, които също са неоснователни, ако изберете да наемете автомобил от нас. Те са във връзка с твърдението, че услугата коли под наем София често се предлага на една цена и след време се начисляват различни скрити такси на наемателя. Такава политика при нас не съществува и всичко е максимално прозрачно, в което можете да се уверите и с един преглед на ценоразписа и условията за ползване.

За повече информация или наемане на кола под наем за столицата - можете да се свържете с нас по всяко време.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: belt
Категория: Други
Прочетен: 40732
Постинги: 66
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930