Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2017 14:47 - Мъже срещу жени в битката за по–добър шофьор
Автор: belt Категория: Други   
Прочетен: 192 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Можем ли да кажем единодушно, че един от двата пола е по-добър шофьор? В никакъв случай! И двете тези биха намерили подкрепа в множество случки зад волана. За това нека погледнем нещата от фактическа гладна точка.

Първо и най-важно е да стигнем живи и здрави, там за където сме се запътили. В това отношение точката се присъжда на дамите, защото те са много по-внимателни на пътя, в голямата си част жените не превишават ограниченията на скоростта и не нарушават правилника за движение по пътищата. В това отношение мъжете по-често шофират с по-висока скорост, предприемат рисковани понякога маневри и ако решат че е безопасно заобикалят правилата.

Втората точка присъждаме на мъжете, за това че се ориентират по-бързо и лесно по карта и пътни указатели. По-често знаят в коя посока се движат и как точно да стигнат до целта.

Третата точка отново отива при нежния пол за по-малко регистрирани катастрофи в градски условия. Не е тайна, че заради по-добре развитото си периферно зрение дамите успяват да предотвратят множество инциденти особено по кръстовищата.

Четвърта точка записваме в актива на господата. Паркирането е част от шофирането, а няма как да не признаем заслугите им в областта. Успяват да изчислят с точност дали свободното място е достатъчно голямо за паркиране и точният ъгъл, под който трябва да вкарат автомобила. Ако попитаме жените „Какво мислят по въпроса за успоредното паркиране?“, повече от сигурно е, че ако имаха възможност биха го забранили със закон!

От казаното до тук излиза, че дамите са по-дисциплинирани шофьори, движат се по-бавно, но пътуването с тях няма да бъде рисковано. Успяват да забележат подробности за останалите участници в движението и да избегнат инциденти. Мъжете са по-бързи, но понякога прекалената им самоувереност им изиграва лоша шега. Освен това пътуването за тях е просто пътуване и нищо друго, докато за дамите то е изживяване.

Насладете се на изживяването с нашите коли под наем.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: belt
Категория: Други
Прочетен: 40688
Постинги: 66
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930